Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit omm hydraulische motor voor verkoop
Van goede kwaliteit omm hydraulische motor voor verkoop
Prachtige hydraulische motoren! James is werkelijk aardig, zodat patiënt om me te helpen het juiste model aanpassen. Hartelijk dank.

—— Mr.Frank Awan

Wij hebben alle motoren en kleppen, ontvangen en hen spoedig getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel voor de producten en de dienst. Dank u.

—— Mr.Hamid Laouini

Twee pompen zijn gisteren ontvangen. Zij kijken goed voor me. De vrachtkosten zijn werkelijk economisch. Volgende tijd zal terugkomen.

—— Mr.Vitalij Ivanov

Ik heb de motoren reeds gebruikt, zijn de prestaties en de snelheid goed voor mijn machine. Dank voor de hulp van Amy kiest het juiste model voor me.

—— Mr.John Singh

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze producten. De zeer goede dienst.

—— Ms.Toon Uiteinde

Werkelijk goede ervaring met Blince-bedrijf. Wij houden van de dienst. Hartelijk dank.

—— M. Denis Usachev

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productieproces

   

  Alle producten moeten het productieproces overgaan om te boren, te malen, te draaien, CNC te draaien, machinaal te bewerken en te testen. Ons personeel moet beroepsopleiding krijgen alvorens zij om in onze fabriek beginnen te werken. Zij zijn saperated in verschillende groepen om voor hun plichtswerk te werken. Na productie, moet elk product het proces overgaan om te testen, om ervoor te zorgen kunnen zij normaal werken wanneer zij in de machine van klanten zijn.

   

  Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

   

  High-tech machines

   

  Alle machines zijn CNC machines die wij uit Duitsland, Japan en Korea hebben ingevoerd de hogere vraag bij de productennauwkeurigheid te bereiken. Onze arbeiders werken goed onder het begeleiden van onze ingenieurs. Ons technisch team is veel ervaren in het maken van producten, aan vervaardigings betere kwaliteit.

   

  Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

 • OEM / ODM

   

  Blince is een bedrijf met zijn gekwalificeerde fabriek in China. Wij hebben onze eigen machines om hydraulische producten te vervaardigen. Wij keuren OEM goed de merknaam en het handelsmerk van onze klanten op de producten. Als u om het even welke behoeften op dit aspect hebt, aarzel niet om ons te contacteren, zullen wij ons beste proberen om u te helpen. 

   

  Ons doel is onze kennis en ervaring met al onze verdelers of detailhandelaars te delen. Wij stemmen in de ontwikkelingssamenwerking van het nieuw productproject en OEM/ODM-met orden.

   

   

  Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

 • R & D

  Meer dan 10 jaar ervarings bij de ontwikkeling van het productenonderzoek en met volledig productiemateriaal, sterke R&D-capaciteit, geavanceerde technologieën, en nauwkeurig het testen materiaal, Blince-Hydraulicaproducten wordt wijd gebruikt in de landbouwmachines, techniekmachines, techniekvoertuigen, plastiekenmachines, uitrusting van zeeschepen enz., die over het hele land verkochten en naar de gehele wereld uitvoerden.

   

  Blince kan de professionele diensten en producten voor bijna industriële gebieden, van werktuigmachines, plastic machines, rubbermachines, metallurgie, auto-industrie, houtbewerkingsmachines aan de mijnbouw van machines verlenen, boringsmachines, Maritieme techniek, bouw en landbouwmachines, schepen, enz.

   

  Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

Contactgegevens
Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Daisy Li

Tel.: 86-0769-85156586

Fax: 86-0769-85156586

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)