Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

Van goede kwaliteit omm hydraulische motor voor verkoop
Van goede kwaliteit omm hydraulische motor voor verkoop
Prachtige hydraulische motoren! James is werkelijk aardig, zodat patiënt om me te helpen het juiste model aanpassen. Hartelijk dank.

—— Mr.Frank Awan

Wij hebben alle motoren en kleppen, ontvangen en hen spoedig getest, momenteel hebben wij zeer goed gevoel voor de producten en de dienst. Dank u.

—— Mr.Hamid Laouini

Twee pompen zijn gisteren ontvangen. Zij kijken goed voor me. De vrachtkosten zijn werkelijk economisch. Volgende tijd zal terugkomen.

—— Mr.Vitalij Ivanov

Ik heb de motoren reeds gebruikt, zijn de prestaties en de snelheid goed voor mijn machine. Dank voor de hulp van Amy kiest het juiste model voor me.

—— Mr.John Singh

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze producten. De zeer goede dienst.

—— Ms.Toon Uiteinde

Werkelijk goede ervaring met Blince-bedrijf. Wij houden van de dienst. Hartelijk dank.

—— M. Denis Usachev

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd. Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.
Fabriek Kantoor Plant Plant2 certificaat producten Meeting Room tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Blince
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 600,000-1,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%

De Machines van Dongguanblince & Elektronikaco., Ltd werden opgericht in het jaar van 2004. Blince is een bedrijf dat met vervaardiging en handel zich specialiseert in ontwerp, vervaardiging en verkoop van hydraulische componenten wordt geïntegreerd. Het bedrijf houdt altijd omhoog met de tendens van tijden en heeft het uitbreiden van de Internet-markt in 2006. Tot dusver, is Blince één van de meest professionele Chinese hydraulische leveranciers op e-commerce geworden.

 

De laatste jaren, Blince ondertekende top 100 een strategische samenwerkingsovereenkomst met de bedrijven van enkele wereld met inbegrip van Amerikaanse Parker, Italië Brevini enz. Tegenwoordig, heeft Blince brak door de beperking van geografische ligging en ontwikkelt zich het is over de hele wereld zaken.

 

Blince kan de professionele diensten en producten voor bijna industriële gebieden, van werktuigmachines, plastic machines, rubbermachines, metallurgie, auto-industrie, houtbewerkingsmachines aan de mijnbouw van machines verlenen, boringsmachines, Maritieme techniek, bouw en landbouwmachines, schepen, enz.

 

beter om naar het buitenland te gaan en internationale zaken uit te breiden, vestigde het bedrijf BLINCE-de BEPERKTE INDUSTRIE (HK). Niettemin jaar inspanningen, is het huidige werkingsgebied van internationale zaken uitgespreid door de gebieden van Zuidoost-Azië, Westelijk Europa en het Midden-Oosten.

 

Bedrijfopdracht: De nieuwe kracht gevende nationale industrie en het streven voor de Hydraulica die van China naar de wereld gaan. Laat elk Blince-familielidnaar huis terug:keren met eer en gloriously.

 

Bedrijfvisie: Om een nieuwe ster in het hydraulische gebied van de wereld en het gelukkigste bedrijf te zijn.

 

Bedrijfwaarden: Eerlijkheid, ijver, vertrouwen, het de weg bereiden, win-win innovatie,

Contactgegevens
Dongguan Blince Machinery & Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Daisy Li

Tel.: 86-0769-85156586

Fax: 86-0769-85156586

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)